Podcasts Πέμπτη 18/01/2024, 12:46
INNOVATIVE GREEKS

Innovative Greeks Talks: Η Ελλάδα της μεταπολίτευσης με τα μάτια του Παύλου Τσίμα

Innovative Greeks Talks: Η Ελλάδα της μεταπολίτευσης με τα μάτια του Παύλου Τσίμα

Ο Παύλος Τσίμας ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου -ή στη γενιά που μεγάλωσε στη δικτατορία- και σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Η… οικογενειακή παράδοση τον οδήγησε στη δικηγορία αλλά γρήγορα την εγκατέλειψε καθώς αισθανόταν δυστυχισμένος. Έκτοτε, εργάζεται ως δημοσιογράφος και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ραδιόφωνο.

Η συζήτησή του με τον Μάρκο Βερέμη ξεκινά από τα podcasts και τα newsletters όμως δεν σταματά στα Media και στο περιεχόμενο. Μιλάνε για την εξέλιξη και την πορεία της Ελλάδας από τη δεκαετία του 1970 έως σήμερα. Μοιράζονται ιστορίες για μία τράπουλα (!) και συζητούν για την οργή που είχε μέσα της η γενιά των Millennials. Για την επόμενη γενιά, ο Παύλος Τσίμας πιστεύει ότι θα μπορέσει να κάνει άλματα και να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα.

 

Disclaimer: Ο ΣΕΒ προσφέρει την ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις και οι εμπειρίες των προσκεκλημένων στα Innovative Greeks Talks. Οι γνώμες και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτά είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν γνώμες και απόψεις του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News