Life & Arts Κυριακή 30/05/2021, 22:49
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Amazon: Πώς να στείλετε ένα δώρο και να ξέρουν ότι είναι δικό σας

Amazon: Πώς να στείλετε ένα δώρο και να ξέρουν ότι είναι δικό σας

Εάν αγοράσατε ένα αντικείμενο από την Amazon και το έχετε αποστείλει κάπου αλλού για να το κάνετε δώρο, θα φτάσει σε ένα κουτί χωρίς κανένα σημείωμα για τον παραλήπτη σχετικά με το ποιος το έστειλε. Η Amazon γνωρίζει ότι έχετε ένα αρχείο της αγοράς μέσω της ιστοσελίδας της. Ομως, εάν στέλνετε ένα δώρο, πρέπει να το επισημάνετε ως δώρο πριν ολοκληρώσετε την αγορά.

Όταν το κάνετε αυτό, η Amazon θα στείλει το αντικείμενο με μια απόδειξη δώρου και μια σημείωση που δείχνει ποιος αγόρασε το προϊόν. Και τότε οι αποδέκτες του θα ξέρουν ποιον να ευχαριστήσουν. 

Πώς να στείλετε ένα προϊόν ως δώρο το οποίο το έχετε αγοράσει από την Amazon και θέλετε να γνωρίζει ο αποδέκτης ποιός το έστειλε:

– Βρείτε ένα προιόν που θέλετε να αγοράσετε και προσθέστε το στο καλάθι σας.

– Στην οθόνη αθροίσματος καλαθιού που ανοίγει στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μικρό πλαίσιο που αναφέρει «Αυτή η παραγγελία περιέχει ένα δώρο».

– Κάνετε κλικ στη συνέχεια για ολοκλήρωση αγοράς.

– Θα δείτε μια οθόνη που θα εμφανίζεται εδώ για να διαμορφώσετε το μήνυμα – συμπληρώνεται αυτόματα με το «Γεια, Απολαύστε το δώρο σας!» και με μία επισήμανση από πού προέρχεται το προϊόν.

-Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο «απόδειξη δώρου» είναι επιλεγμένο εάν θέλετε ο παραλήπτης να έχει την επιλογή να το επιστρέψει ή να το αλλάξει. Οι τιμές είναι κρυφές.

– Μπορείτε να συμπεριλάβετε μια προαιρετική τσάντα δώρου με επιπλέον χρέωση. Σε αυτό το παράδειγμα, η χρέωση είναι περίπου 5 δολάρια.

-Κάνετε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση επιλογών δώρου».

– Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας και συνεχίστε την ολοκλήρωση της αγοράς.

Με αυτό τον τρόπο, ο παραλήπτης του δώρου σας θα γνωρίζει ποιος το έστειλε.

Πηγή: CNBC

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News