Life & Arts Τρίτη 7/09/2021, 09:14
ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Στις 8 του US Open με μεγάλη νίκη

Μαρία Σάκκαρη: Στις 8 του US Open με μεγάλη νίκη

Τη νίκη απέναντι στην Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου πανηγύρισε πριν από λίγο η Μαρία Σάκκαρη. 

Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα επικράτησε με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-3) και πέτυχε έτσι την πρόκρισή της στις 8 του US Open. Σημειώνεται ότι η Καναδή ήταν η κάτοχος του φημισμένου Grand Slam το 2019. 

«Ημουν προετοιμασμένη για ένα τάι μπρέικ στο τρίτο σετ. Το είχα πει και στον προπονητή μου. Από την στιγμή που ήλθε πιο εύκολα, μου κάνει. Λατρεύω αυτό το κορτ. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Παίζω και με το κοινό. Ηταν τόσο καλό και για τις δυο μας. Συγγνώμη για τη συγκίνησή μου. Ηξερα ότι έχασα το πρώτο σετ, γιατί έκανα κάποια πράγματα λάθος. Δεν ήμουν πολύ γενναία. Ηθελα πραγματικά να νικήσω και τα έδωσα όλα. Συγγνώμη, δυσκολεύομαι να μιλήσω» είπε μετά το τέλος του αγώνα, εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη. Έκανε δε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Στα προημιτελικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία πέτυχε άνετη νίκη επί της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.  Η Πλίσκοβα επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και πήρε έτσι το εισιτήριο για τις 8 για τέταρτη φορά στην καριέρα της. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News