LIFE & ARTS

Ερχεται ο Ιππότης του Φεγγαριού

Ερχεται ο Ιππότης του Φεγγαριού

Τον πιο σκοτεινό τους ίσως υπερήρωα, μέχρι σήμερα, ετοιμάζονται να μας συστήσουν η Ντίσνεϊ και η Marvel, μέσω φυσικά της πλατφόρμας του Disney+. Η τελευταία ως τώρα μας παρουσίαζε υπερηρωικές σειρές βασισμένες αρκετά στο στοιχείο του χιούμορ, ωστόσο φαίνεται πως με το «Moon Knight» τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη ενθουσιάσει τους φαν των κόμικς. Εκεί πρωταγωνιστής είναι ο Οσκαρ Αϊζακ στον ρόλο του Μαρκ Σπέκτορ, ενός πρώην μποξέρ που έγινε πεζοναύτης και αργότερα πράκτορας της CIA. Το πραγματικά ενδιαφέρον πάντως ξεκινά όταν έπειτα από μια σχεδόν θανατηφόρα συνάντηση, ο Σπέκτορ κρατιέται στη ζωή με την παρέμβαση του… θεού του φεγγαριού, Χόνσου, ο οποίος πλέον τον υποχρεώνει να προστατεύει τους αθώους σε αντάλλαγμα της προηγούμενης βίαιης ζωής του.

Τα δράματα βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς ο νέος ήρωας υποφέρει από αλλαγές προσωπικότητας που τον κάνουν ακόμα πιο ασταθή και απρόβλεπτο. Οπως είπαμε, ο Οσκαρ Αϊζακ που είδε τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν κατακόρυφα τα δύο τελευταία χρόνια έπειτα από τις συμμετοχές του σε ταινίες όπως το «Dune», αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο, ενώ στο τρέιλερ συναντάμε και τον Ιθαν Χοκ. Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται έναν μυστηριώδη αρχηγό αίρεσης/σέχτας, αν και προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία για τον χαρακτήρα του.

Ο Αϊζακ πάντως από την πλευρά του έχει δηλώσει ενθουσιασμένος για τον ρόλο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του: «Βρήκα τόσο πολύ χώρο να κάνω πράγματα που δεν είχα δοκιμάσει πριν και ήμουν περίεργος πως θα δουλέψουν. Ανυπομονούσα να μπω στο σετ, ήταν ο μεγαλύτερος φόρτος εργασίας που είχα στην καριέρα μου και η σπουδαιότερη πρόκληση· και μόνο η ποσότητα των πραγμάτων που έπρεπε να γίνουν σε οκτώ μήνες ήταν τρομακτική».

Ο πρώτος κύκλος της σειράς που αποτελείται από έξι επεισόδια αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον προσεχή Μάρτιο.

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News