Life & Arts Τρίτη 10/08/2021, 18:48
LIFE & ARTS

Κάτοικος Παρισιού ο Μέσι – Χρυσό συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν

Συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης

Κάτοικος Παρισιού ο Μέσι – Χρυσό συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 34χρονος Αργεντινός τα έχει βρει σ’ όλα με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας και αφού περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, αύριο στις 12.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του βραχύσωμου επιθετικού.

Ο Μέσι θα είναι πλέον συμπαίχτης με τον Νεϊμάρ, με τον οποίo είχαν συνυπάρξει και στην Μπαρτσελόνα για τέσσερα χρόνια, αλλά και με τον Εμπαπέ, συγκροτώντας μια πολύ δυνατή επιθετική τριάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γαλλικός σύλλογος προσέφερε στον Αργεντινό σταρ διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 31,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αφαιρώντας τους φόρους, η καθαρή αμοιβή του 34χρονου ποδοσφαιριστή κυμαίνεται σε 25 εκατ. ευρώ ανά έτος. Ή αλλιώς σε 481.000 ευρώ ανά εβδομάδα ή 68.682 ευρώ ανά ημέρα ή 2.862 ευρώ ανά ώρα ή 47,69 ευρώ ανά λεπτό ή 0,80 ευρώ ανά δευτερόλεπτο.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα μπόνους και οι χορηγίες. Έτσι, ο βραχύσωμος επιθετικός έχει τη δυνατότητα να βάλει ακόμη περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, ειδικότερα, ο Μέσι μπορεί να κερδίσει καθαρά έως και 75 εκατ. ευρώ (50 εκατ. ευρώ το διετές συμβόλαιο + 25 εκατ. τα μπόνους) κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Βέβαια, η Παρί μόνο χαμένη δεν πρόκειται να βγει απ’ όλη αυτή την υπόθεση, καθώς πέραν της αγωνιστικής ενίσχυσης, ο γαλλικός σύλλογος θα κερδίσει πολλά περισσότερα σε επίπεδο πρεστίζ και μάρκετινγκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποχώρηση του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα αναμένεται να στερήσει από τους Μπλαουγκράνα το ποσό των 137 εκατ. ευρώ σε επίπεδο brand name.

moneyreview.gr 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News