Life & Arts Τετάρτη 30/06/2021, 21:09
HΠΑ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ γίνεται εξώφυλλο στο Vogue

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ γίνεται εξώφυλλο στο Vogue

O πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν εξομολογούνται πώς είναι να ζουν στον Λευκό Οίκο στο περιοδικό Vogue, το οποίο φιλοξενεί στο εξώφυλό του που δημοσιευθηκε σήμερα ηλεκτρονικά την άποψη του πρώτου ζευγαριού της Αμερικής ότι «δεν είναι κάτι τρομερό» να ζεις στο Λευκό Οίκο. 

Το περιοδικό Vogue θα έχει στο εξώφυλλό του την φωτογραφία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, στην έκδοση του Αυγούστου, με την φωτογράφηση να έχει γίνει από την Ανι Λέιμποβιτς και η συνέντευξη από τον δημοσιογράφο Τζόναθαν Βαν Μέτερ.

«Ολα αυτά μου προκαλούσαν αίσθηση όταν ήμουν νέος Γερουσιαστής. Ομως ουδέποτε είχα την επιθυμία για αυτό το κομμάτι. Δεν είναι κάτι τρομερό το να ζεις μέσα στο Λευκό Οίκο. Είναι βεβαίως η ύψιστη τιμή στον πλανήτη…όμως δεν έχεις ιδιωτικότητα», δηλώνει ο Μπάιντεν στο Vogue, προσθέτοντας ότι πιθανόν και το ζεύγος Ομπάμα να ένοιωθε κάπως έτσι. 

Οπως είχε δε, αναφέρει και στο παρελθόν ο Μπάιντεν ήταν διστακτικός να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, όπως αναφέρει το περιοδικό. Ηταν η τρίτη του προσπάθεια, μετά από την αποτυχία του 1988 και του 2008 και έκτοτε είχε υπηρετήσει για οκτώ χρόνια στην κυβέρνηση Ομπάμα ως Αντιπρόεδρος χάνοντας μάλιστα τότε, το 2015, και τον γιό του Μπο από καρκίνο, σύμφωνα με το περιοδικό. «Ηταν όμως η προεδρία Τραμπ που τον έκανε να βάλει ξανά υποψηφιότητα».

«Η Τζιλ μου είπε θα πρέπει να κατέβεις στις εκλογές. Επειδή διακυβεύονται πάρα πολλά. Επομένως, ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκα χωρίς να σκεφθώ τα περαιτέρω, ότι δηλ. θα μπορώ να έχω το Air Force One ή ότι θα μπορούσα να έχω ο,τιδήποτε άλλο…. Νομίζω όμως ότι ένα μέρος από αυτά καλύφθηκε όταν ήμουν Αντιπρόεδρος. Και συνειδητοποίησα ότι μάλλον – είτε είμαι σωστός είτε όχι – γνώριζα περισσότερα απ΄όσα γνωρίζουν για τα θέματα αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι, επειδή απλώς ήμουν σε αυτόν τον χώρο για πολύ καιρό», αναφέρει ο Μπάιντεν στη συνέντευξή του. 

Και ενώ το ζεύγος Μπάιντεν είναι συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας, ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι οι απαιτήσεις και οι πιέσεις της προεδρίας καθιστούν απίστευτα δύσκολο για αυτόν και την πρώτη κυρία να περάσουν χρόνο μαζί.

Η πρώτη κυρία έχει ταξιδέψει σε όλη τη χώρα προκειμένου να προωθήσει πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μπάιντεν, οι οποίες ποικίλλουν από τον εμβολιασμό έως το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης, πέρα από το επάγγελμά της που είναι να διδάσκει Αγγλικά στο Northern Virginia Community College, λέει το Vogue.

«Μου λείπει. Είμαι πραγματικά περήφανος γι ‘αυτήν. Αλλά δεν μπορούμε πλέον να φεύγουμε ξαφνικά όπως κάναμε. Όταν ζούσαμε στο Ντελαγουέρ και παντρευτήκαμε, μία φορά το μήνα απλά πηγαίναμε σε ένα τοπικό ξενοδοχείο για να βρίσκουμε μια ρομαντική στιγμή, να ξεφύγουμε και να βρεθούμε μαζί. Τώρα όμως, δεν μπορείς. Δεν παραπονιέμαι. Είναι μέρος της συμφωνίας. Ομως, αυτή η ζωή δεν το επιτρέπει», κατέληξε ο Μπάιντεν. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News