Business & Finance Δευτέρα 10/01/2022, 14:41
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανδρέας Ανδρεάδης: Στα προ-κορωνοϊού επίπεδα ήδη οι κρατήσεις των Βρετανών για Ελλάδα

Ανδρέας Ανδρεάδης: Στα προ-κορωνοϊού επίπεδα ήδη οι κρατήσεις των Βρετανών για Ελλάδα

Υψηλές προσδοκίες για την τουριστική σεζόν του 2022 δημιουργεί η διαπίστωση του Ανδρέα Ανδρεάδη, CEO της Sani/Ikos Group, ότι οι κρατήσεις των Βρετανών για την Ελλάδα κινούνται ήδη στα προ-κορωνοϊού επίπεδα.

Και αυτό, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες ημέρες του 2022 και εν μέσω του «τσουνάμι» της μετάλλαξης Όμικρον, το οποίο έχει χτυπήσει ιδιαίτερα σφοδρά το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι tour operators και οι αεροπορικές εταιρείες διαπιστώνουν ισχυρή ζήτηση σε αυτό το πρώιμο στάδιο, με σημαντικά υψηλότερη μέση δαπάνη», ανέφερε ο κ. Ανδρέαδης σε ανάρτησή του στο LinkedIn. «Αυτά είναι θετικά πρώτα σημάδια τα οποία σίγουρα θα ενισχυθούν περαιτέρω μόλις υποχωρήσουν οι ανησυχίες για την Όμικρον, και τελικά, η πανδημία», εκτίμησε.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, η ζήτηση από τη βρετανική αγορά έχει επιστρέψει σε κάποιο βαθμό στα προ-πανδημίας επίπεδα και στην Ισπανία, όπου ο όμιλος Sani/Ikos έχει επεκταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος λειτουργεί και αναπτύσσει 10 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και Ισπανία, τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.

Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ελλάδα ψηφίζουν οι Βρετανοί: 5ος πιο δημοφιλής προορισμός για το καλοκαίρι

San/Ikos: Νέα επένδυση 125 εκατ. ευρώ στην Κρήτη

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News