Business & Finance Τετάρτη 28/12/2022, 08:28
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Apple: Έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 – Οι ανησυχίες για το iPhone

Apple: Έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 – Οι ανησυχίες για το iPhone

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 έκλεισε χθες η μετοχή της Apple, εν μέσω συνεχιζόμενου sell off στις μετοχές της τεχνολογίας, το οποίο επιτείνεται από τις ανησυχίες για τη διαθεσιμότητα των iPhones κατά την κρίσιμη περίοδο των εορτών.

Η μετοχή υποχώρησε κατά 1,4%, στην τρίτη συνεχόμενη αρνητική συνεδρίαση. Η Apple εμφανίζει ελαφρώς καλύτερες αποδόσεις από τον δείκτη Nasdaq 100 για το 2022, καθώς σημειώνει πτώση 27% έναντι 34% που χάνει ο δείκτης. Όμως υστερεί έναντι του Nasdaq τον τελευταίο μήνα.

Apple: Έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 – Οι ανησυχίες για το iPhone-1

Τελευταία, δέχεται πιέσεις εξαιτίας της διακοπής της παραγωγής σε ένα μεγάλο εργοστάσιο του iPhone στην Κίνα, που επιτείνει τα προβλήματα στις προμήθειες του κορυφαίου προϊόντος της Apple.

Χθες, η JP Morgan έγραψε σε έκθεσή της ότι η προσφορά των iPhones «βελτιώνεται και οδεύει αργά προς την πλήρη κάλυψη της ζήτησης», αν και πρόσθεσε ότι η Apple είναι συνήθως πολύ πιο κοντά στην πλήρη κάλυψη της ζήτησης για iPhones αυτή την περίοδο του έτους.

Λόγω αυτού του ζητήματος, η JP Morgan αναμένει ότι τα αποτελέσματα του τριμήνου του Δεκεμβρίου της Apple θα δεν θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της αγοράς.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News