Business & Finance Τρίτη 5/07/2022, 17:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Amanzoe: Περιορισμένης έκτασης οι ζημιές από την πυρκαγιά στην Αργολίδα 

Amanzoe: Περιορισμένης έκτασης οι ζημιές από την πυρκαγιά στην Αργολίδα 

Το πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εκδηλώθηκε χθες Δευτέρα 4 Ιουλίου στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος.

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διαχειριστή του Amanzoe και των τοπικών αρχών, όλοι οι πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια σε άλλα  καταλύματα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Dolphin Capital η οποία εκφράζει τις «ειλικρινείς ευχαριστίες» της «στην περιφέρεια, τις τοπικές αρχές, αλλά και τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που εργάστηκαν ακούραστα για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και που παραμένουν στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζοντας το έργο τους».

Η έκταση των ζημιών

«Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ούτε η έκταση αλλά ούτε και οι συνέπειες της δασικής πυρκαγιάς ήταν τόσο καταστροφικές όσο είχε αρχικά διαφανεί. Ειδικότερα, όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου έχουν μείνει ανέπαφοι και λειτουργικοί  στο ακέραιο, ενώ περιορισμένες μόνο εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί περιορισμένος αριθμός ξενοδοχειακών οικίσκων (pavilions). Περαιτέρω, όλες οι τουριστικές επαύλεις του Amanzoe  παραμένουν τελείως άθικτες», αναφέρει η εταιρεία. 

Ήδη από σήμερα οι ιδιοκτήτες, διαχειριστές και προσωπικό του Amanzoe, εργάζονται συστηματικά από κοινού και με τους τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοικησης αλλά και τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ώστε να επιτευχθεί η άμεση αποκατάσταση  του συνόλου των ζημιών που υπέστη τόσο το ξενοδοχείο όσο και του φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής. 

«Το Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των εν λόγω υλικών ζημιών, έτσι ώστε να μπορεί σύντομα να υποδεχθεί εκ νέου τους διεθνείς πελάτες του τηρώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και φιλοξενίας τα οποία το καθιέρωσαν ως το πλέον επιτυχημένο πολυτελές θέρετρο της Μεσογείου», σημειώνεται σχετικά. 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News