Business & Finance Τετάρτη 4/05/2022, 15:43
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Globalsat – Teleunicom φέρνει τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

H Globalsat – Teleunicom φέρνει τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

Μετά την έναρξη συνεργασίας με την Carrefour για την επαναλειτουργία των καταστημάτων της στην Ελλάδα, η Globalsat – Teleunicom ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ασιατική ΤCL Electronics για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών, καθώς και των τηλεοράσεων TCL στην Ελλάδα.

Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα. Στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της TCL στις ευρωπαϊκές αγορές, ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom ανέλαβε την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας στη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom θα λανσάρει τις σειρές πλυντηρίων, την πλήρη γκάμα των ψυγείων με τεχνολογία ΑΑΤ και των ψυγειοκαταψυκτών καθώς και τις τηλεοράσεις με τεχνολογία 4K HDR και MiniLed.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Globalsat – Teleunicom αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία διανομής προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, έχοντας ήδη αποκλειστικές συνεργασίες διανομής και πώλησης στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προϊόντων κορυφαίων εταιρειών όπως οι Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, Sencor, κ.α.

Η TCL Electronics είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο. Για σχεδόν 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.

Τα προϊόντα TCL καταγράφουν τα τελευταία χρόνια μια συνεχή, σημαντική αύξηση ετήσιων πωλήσεων, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3 η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2 η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί πως ο συνολικός αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για ψυγεία και πλυντήρια ρούχων TCL είναι 829, εκ των οποίων τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το 2021 είναι 4 φορές περισσότερα σε σύγκριση με το 2020. Τέλος, διαθέτει 9 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News