Business & Finance Τρίτη 22/02/2022, 12:10 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν μια δεξαμενή 154 εκατ. πελατών

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eΒay  

Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν μια δεξαμενή 154 εκατ. πελατών

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έσπασε κάθε ρεκόρ το 2021, καθώς οι συνολικές πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών έφθασαν τα 14 δισ. ευρώ, το υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.  

Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε ότι ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα για τα καθημερινά -και μη- ψώνια.  

Τουλάχιστον 15.000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν πλέον οργανωμένο κανάλι ψηφιακών πωλήσεων, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσουν το «κύμα» των ηλεκτρονικών αγορών. Άλλωστε, έξι στους 10 χρήστες του διαδικτύου είναι και online αγοραστές. 

Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν μια δεξαμενή 154 εκατ. πελατών-1

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα «λανσάρει» μια νέα συνεργασία με το eBay, την παγκόσμια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών, με στόχο κάθε ελληνική επιχείρηση να διεισδύσει στον πολλά υποσχόμενο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των ψηφιακών πωλήσεων.  

Η ψηφιακή εποχή, εξάλλου, επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτους μεγέθους, να απευθυνθεί σε καταναλωτικά κοινά, πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος της ελληνικής αγοράς, διευρύνοντας σημαντικά τις προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας.  

Με λίγα λόγια, εξωστρέφεια.

Μια πλατφόρμα 154 εκατ. αγοραστών

Το eBay αποτελεί μια πλατφόρμα, στην οποία συμμετέχουν 154 εκατομμύρια εν δυνάμει αγοραστές, ενώ διαθέτει 1,5 δισεκατομμύρια καταχωρημένα προϊόντα κάθε είδους.

Αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις ήδη προωθούν τα προϊόντα τους μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Μόνο το 2020, ειδικότερα, οι εν Ελλάδι εταιρείες διέθεσαν σχεδόν 1 εκατομμύρια προϊόντα. Ή αλλιώς ένα προϊόν ανά 34 δευτερόλεπτα. Κι αυτό, χάρη στην ευρεία γκάμα πελατών του eBay.   

H εν λόγω συνεργασία έρχεται να συμβάλλει στον πάγιο στόχο της Εθνικής Τράπεζας για ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των επιχειρήσεων, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση.  

Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν μια δεξαμενή 154 εκατ. πελατών-2

Εάν είστε, επομένως, ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε πάνω από 100 αγαθά προς πώληση, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του eBay και να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιό σας.  

Ειδικά αν είστε πελάτης της Εθνικής Τράπεζας, η επίμαχη συνεργασία σάς εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν έτι περισσότερο, προκειμένου να έχετε άμεσα αποτελέσματα: 

  • Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε μόλις βήματα. Από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες. Κι φυσικά, όλα με την καθοδήγηση και την υποστήριξη ενός ειδικού του eBay. 
  • Αυτοματοποιημένες λύσεις ενημέρωσης και ανανέωσης αποθέματος για να ενημερώνετε το λογαριασμό σας με νέα προϊόντα και να συγχρονίζετε τις παραγγελίες σας. 
  • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας. 
  • Δωρεάν συνδρομή για τους τρεις πρώτους μήνες.  

Για να αποκτήσετε πρόσβαση, προσωποποιημένη υποστήριξη και σημαντικά προνόμια, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Εθνικής Τράπεζας και να συμπληρώστε την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατώντας ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News