Business & Finance Παρασκευή 4/12/2020, 17:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Ενισχύει τη συμμετοχή του ο Σπύρος Λάτσης

Lamda Development: Ενισχύει τη συμμετοχή του ο Σπύρος Λάτσης

Στην περαιτέρω ενίσχυση της συμμετοχής της στην Lamda Development προχώρησε χθες 3 Δεκεμβρίου, η Consolidated Lamda Holdings με επικεφαλής τον Σπύρο Λάτση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση, η Consolidated Lamda Holdings, που ελέγχει, ήδη, το 42,2% της εισηγμένης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων, απέκτησε 1.362.164 κοινές ονομαστικές μετοχές της Lamda Development, με μέση τιμή 6,45 ευρώ και συνολική αξία 8.785.957,80 ευρώ.

Ο αριθμός αυτός των μετοχών που απέκτησε η Consolidated Lamda Holdings αντιστοιχεί σε περίπου 1% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Ελληνικό

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός για την υλοποίηση της μεγαλόπνοης επένδυσης στο Ελληνικό. Ο διαγωνισμός για το Καζίνο, ο οποίος θεωρείται αναγκαία συνθήκη για το project, έχει ολοκληρωθεί και πλέον, απαιτούνται μόνο οι τυπικές εγκρίσεις.

Την ίδια ώρα, οι μελέτες για την επόμενη ημέρα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, με τα στελέχη της εταιρείας να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμο χρόνος.

Τα προαπαιτούμενα, άλλωστε, εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου, ενώ από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει διαβεβαίωσε ότι οι βαρέως τύπου εργασίας θα ξεκινήσουν εντός του 2021.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News