Business & Finance Τετάρτη 21/07/2021, 14:28
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Freedom Pass

Alpha Bank: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Freedom Pass

Στο πρόγραμμα Freedom Pass συμμετέχει η Alpha Bank, διαθέτοντας την άυλη κάρτα με τη συνεργασία της Visa, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η τράπεζα. Υπενθυμίζεται ότι το Freedom Pass επιβραβεύει, με 150 ευρώ τους νέους ηλικίας 18-25 ετών, που επιλέγουν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, σε υπηρεσίες τουρισμού και πολιτισμού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η διαδικασία απόκτησης της κάρτας είναι πολύ απλή, καθώς την επόμενη ημέρα από το αίτημα του δικαιούχου στην πλατφόρμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (freedompass.gov.gr), η τράπεζα έρχεται σε επαφή μαζί του μέσω email και SMS, προκειμένου να τον ενημερώσει για την έκδοση της κάρτας Freedom Pass. 

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι, πραγματοποιώντας σύνδεση στο myAlpha mobile μέσω του κινητού τους, βρίσκουν αυτόματα διαθέσιμο το Freedom Pass τους, το οποίο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα τόσο για αγορές σε φυσικά καταστήματα, αφού το προσθέσουν σε ψηφιακά πορτοφόλια (Apple Pay, Google Pay, myAlpha wallet), όσο και για online αγορές. 

Περισσότερες πληροφορίες για την άυλη κάρτα Freedom Pass είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News