Business & Finance Παρασκευή 1/12/2023, 13:25
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Orilina: Στο 0,91-0,95 ευρώ το εύρος της τιμής διάθεσης

Orilina: Στο 0,91-0,95 ευρώ το εύρος της τιμής διάθεσης

Στο 0,91 έως 0,95 ευρώ τέθηκε το εύρος τιμής της δημόσιας προσφοράς της Orilina Properties ΑΕΕΑΠ για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Με βάση την ανώτατη τιμή του ανωτέρω εύρους τα συνολικά έσοδα της αύξησης κεφαλαίου, υπό την παραδοχή της πλήρους κάλυψης αυτής, θα ανέλθουν σε 30.590.000 ευρώ.

Η Τιμή Διάθεσης θα καθοριστεί εντός του προαναφερθέντος εύρους τιμών και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 06.12.2023, όπως αναφέρει η πρόσκληση της εταιρείας προς το επενδυτικό κοινό.

Όπως έγραφε νωρίτερα το MR, η εταιρεία ακινήτων της οικογένειας Νάτση θα αξιοποιήσει το σύνολο των κεφαλαίων αυτών για τη χρηματοδότηση της επένδυσης που δρομολογεί εντός του ακινήτου του Ελληνικού, συνολικού ύψους 77,4 εκατ. ευρώ. Από το ποσό αυτό, 30 εκατ. ευρώ αφορούν την απόκτηση των σχετικών δικαιωμάτων από τη Lamda Development και τα υπόλοιπα 47,4 εκατ. ευρώ το κόστος κατασκευής.

Εκτός από τα έσοδα από τη διαδικασία της δημόσιας εγγραφής, η εταιρεία προχώρησε στο τέλος του 2022 στην έκδοση ομολογιακού δανείου, ύψους 50 εκατ. ευρώ και διάρκειας επτά ετών. 

Σημειώνεται πως η δημόσια εγγραφή των μετοχών της Orilina θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευσή τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την πρόσκληση της Orilina.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Orilina: Αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο στο Χ.Α. – Έσοδα 30 εκατ. ευρώ

Προχωράει η επένδυση της Orilina στο Ελληνικό

Προς το Χ.Α. οδεύει η Orilina Properties

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News