Business & Finance Τρίτη 5/01/2021, 18:13
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από την Apivita ο Ν. Κουτσιανάς

Αποχωρεί από την Apivita ο Ν. Κουτσιανάς

Το μειοψηφικό πακέτο που διατηρούσε ο Νίκος Κουτσιανάς στην Apivita εξαγόρασε η Exea, η εταιρεία χαρτοφυλακίου της οικογένειας Puig που το 2017 είχε αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών. Έτσι, ο κ. Κουτσιανάς αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας και τη θέση του παίρνει ο Manuel Puig. Η εξαγορά του πακέτου έγινε το Δεκέμβριο του 2020, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μελών. 

«Όλοι μας ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο Κουτσιανά για όλα αυτά τα χρόνια στην APIVITA, την οποία ίδρυσε με τη γυναίκα του Νίκη το 1979», αναφέρει σε δήλωσή του ο CEO της εταιρείας, Herve Lesieur.  «Η APIVITA είναι ένα cult brand («μάρκα λατρείας») που προσφέρει φυσικές λύσεις ομορφιάς από μελισσοκομικά προϊόντα και μεσογειακά φυτικά εκχυλίσματα ενισχυμένα με κοσμητολογία αιχμής ως μία καινοτόμα υπεύθυνη εταιρεία (η APIVITA είναι B Corp από το 2017). Η εταιρεία αναπτύσσει σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές, ειδικά στην Ευρώπη και στην Ασία», συνεχίζει.

Και καταλήγει: «Όλοι μας ευχόμαστε στον κύριο Νίκο Κουτσιανά επιτυχίες στις επόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες». 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News