Business & Finance Παρασκευή 21/05/2021, 12:42
BUSINESS & FINANCE

Lufthansa: Επτά νέοι προορισμοί στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις μεγάλες αναπτυσσόμενες αγορές του γερμανικού αερομεταφορέα αυτό το καλοκαίρι

Lufthansa: Επτά νέοι προορισμοί στην Ελλάδα

To δίκτυό της στην Ελλάδα διευρύνει η Lufthansa, προσθέτοντας επτά νέους προορισμούς στο πρόγραμμα δρομολογίων της. Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, από τις 21 Μαΐου, το Άκτιο, τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Καβάλα, η Κως, η Μύκονος και η Ζάκυνθος θα υποδεχθούν για πρώτη φορά τον γερμανικό αερομεταφορέα. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση της Lufthansa στα 62 χρόνια παρουσίας της. 

«Η έναρξη των πολυαναμενόμενων επτά νέων προορισμών αποτελούν διπλά καλή είδηση για την Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Κώστας Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της Lufthansa Group Airlines. Όπως ανέφερε, οι επιβάτες από την Ελλάδα αποκτούν πολύ περισσότερες δυνατότητες ανταποκρίσεων και επιπλέον, το διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων θα στηρίξει και τον τουριστικό τομέα. «Ευελπιστούμε ότι, ήδη από φέτος το καλοκαίρι, μόλις υποχωρήσουν οι συνθήκες πανδημίας και χαλαρώσουν οι περιορισμοί, θα δούμε περισσότερους τουρίστες να φτάνουν με τη Lufthansa στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Εισιτήριο μπορεί κανείς να κλείσει από τα ταξιδιωτικά γραφεία ή ηλεκτρονικά από το lufthansa.com. Επιπλέον, σεβόμενη πάντα τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα συνεχιζόμενα αυστηρά μέτρα υγιεινής, η Lufthansa προετοιμάζεται έτσι ώστε, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να προσφέρει πτήσεις προς δημοφιλή θέρετρα στην Ελλάδα. 

«Έπειτα από αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η φετινή καλοκαιρινή περίοδος παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης. Για τη Fraport Greece, αυτό συμπίπτει και με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των 14 αεροδρομίων  το οποίο έχει μετατρέψει  τα  περιφερειακά αεροδρόμια σε περήφανους πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας» δήλωσε από την πλευρά του ο Alexander Zinell, Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece. Ευχαρίστησε παράλληλα τη Lufthansa για την απόφασή της να επεκτείνει την παρουσία της στα αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport Greece αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News