Business & Finance Δευτέρα 26/04/2021, 10:31
BUSINESS & FINANCE

Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας η BAT Hellas

Η εταιρεία επενδύει 6 εκατομμύρια ευρώ στο ανθρώπινο δυναμικό της εντός του 2021

Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας η BAT Hellas

Μία ακόμη διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces απέσπασε η BAT Hellas. Συγκεκριμένα, η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια, έχει διακριθεί συνολικά 18 φορές ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία στη διάρκεια του 2021 επενδύει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ στους ανθρώπους της διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις παροχές, παρά την κρίση της πανδημίας. Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων. Η BAT επιπλέον προσφέρει ευρεία γκάμα παροχών στο ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα που εφάρμοσε τα προγράμματα “Smart Working” & “Safe Working”, δηλαδή την εργασία εκτός γραφείου, μεριμνώντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της με απολύτως καμία αλλαγή στα οφέλη και στα δικαιώματά τους και διευκολύνοντάς τους στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

«Σκοπός της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Μέσα στο πρωτόγνωρο για όλους εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο χρόνο, θεωρούμε πως η στήριξη και η δημιουργία ενός πλαισίου ασφάλειας για τους εργαζομένους αποτελεί ευθύνη μας» σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, τόνισε:

Πρόσφατα η ΒΑΤ Hellas, προχώρησε σε νέες σημαντικές επενδυτικές κινήσεις στην ελληνική αγορά σε συνέχεια της πολύχρονης υποστήριξης της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Άξονας των νέων επενδύσεων είναι η υψηλή τεχνολογία και η δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News