Business & Finance Τετάρτη 3/02/2021, 10:27
BUSINESS & FINANCE

Κρι Κρι: Αυξημένη παραγωγική ικανότητα και νέα προϊόντα

Κρι Κρι: Αυξημένη παραγωγική ικανότητα και νέα προϊόντα

Διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης πέτυχε η Κρι Κρι το 2020, όπως αναφέρθηκε στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας που φέτος λόγω συνθηκών, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Όπως ειπώθηκε, η Κρι Κρι, δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα (MarketTrack Nielsen), επιφυλάσσει για το 2021 νέα καινοτόμα προϊόντα παγωτού.

Συγκεκριμένα, τα ξυλάκια Master ενισχύονται με το λανσάρισμα των Master Rich, των νέων παγωτών με μεγάλα κομμάτια, τόσο στην επικάλυψη, όσο και στο εσωτερικό του παγωτού, σε δύο γεύσεις, Salted Caramel και Cookies & Brownies. Tην οικογένεια Master Rich εμπλουτίζουν επίσης και τα νέα κύπελλα, ατομικά και μεσαία, σε δύο γεύσεις, Salted Caramel και Chocolate & Brownies.

Επεκτείνοντας την συνεργασία της με την ΙΟΝ, η Κρι Κρι λανσάρει επιπλέον το νέο Master NuCrema κύπελο με παγωτό πραλίνας φουντουκιού και NuCrema ΙΟΝ, σε συσκευασία των 500ml και τον πύραυλο Rodeo NuCrema σε πολυσκευασία των 4 τεμαχίων. Στις οικογενειακές συσκευασίες παγωτού Heartmade προστίθεται ο νέος συνδυασμός γεύσεων Βανίλια-Φράουλα-Πραλίνα-Μπισκότο, και στις γρανίτες η νέα Top Fun με γεύση πορτοκάλι και popping candy.

«Το 2020, παρόλες τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη. Χάρη σε αυτές, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε νέα καινοτόμα προϊόντα παγωτού και να εισερχόμαστε στη νέα δεκαετία με αυξημένη παραγωγική ικανότητα, τόσο για την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό» δήλωσε στο πλαίσιο του Ψηφιακού Συνέδριου Παγωτού, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News