Business & Finance Τετάρτη 27/03/2024, 13:16
ΔΙΚΗ FOLLI FOLLIE

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Δ. Κουτσολιούτσος κατά τη δεύτερη ημέρα απολογίας του

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Δ. Κουτσολιούτσος κατά τη δεύτερη ημέρα απολογίας του

Με τις φράσεις «δεν χρωστάω πουθενά», «ήταν όλα αληθινά» συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η απολογία του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου, στη δίκη που πραγματοποιείται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά την οποία κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης η οποία παρουσίαζε κατ’ εξακολούθηση παραποιημένα στοιχεία, προκειμένου να εμφανίζεται εύρωστη η εισηγμένη επιχείρησή του.

Ο κ. Κουτσολιούτσος ο οποίος κατηγορείται για πέντε κακουργηματικές πράξεις, στη σημερινή απολογία του περιέγραψε την πορεία της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην Ασία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να κατηγορεί τη νέα διοίκηση της εταιρείας από την ηγεσία της οποίας είναι έκπτωτος, για σειρά αδικημάτων που αφορούν τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι κόποι του επί 40 χρόνια «έφυγαν από το 2018 έως σήμερα». 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν σήμερα οι δικηγόροι της νέας διοίκησης της εταιρίας οι οποίοι επανέφεραν το αίτημά τους για αποδέσμευση ακινήτων της, προκειμένου όπως ανέφεραν να προχωρήσει η εξυγίανση της Folli Follie η οποία έχει καθυστερήσει επί σειρά ετών. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, καθώς η υπόθεση αυτή βρίσκεται ήδη στον Άρειο Πάγο και εκκρεμεί η έκδοση απόφασης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ιδρυτής της Folli Follie ισχυρίστηκε πως όλα τα χρήματα που είχε τα έβαζε στην εταιρία, αδικώντας την οικογένειά του.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Folli Follie: Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Στα ραντάρ δύο επενδυτικών σχημάτων βρίσκεται η Folli Follie

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News