Business & Finance Πέμπτη 14/01/2021, 15:24
BUSINESS & FINANCE

ΠΟΞ: Να εξαντληθεί κάθε μέσο για να μείνουν όρθια τα ξενοδοχεία

Γρ. Τάσιος: «Το ελληνικό ξενοδοχείο δίνει μάχη επιβίωσης μέσα σε δύσκολες συνθήκες»  

ΠΟΞ: Να εξαντληθεί κάθε μέσο για να μείνουν όρθια τα ξενοδοχεία

Στοχευμένη στήριξη και με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα του ξενοδοχειακού κλάδου, ο οποίος «δίνει μάχη επιβίωσης μέσα σε δύσκολες συνθήκες» ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρ. Τάσιος, σε τηλεδιάσκεψη του δ.σ. της ΠΟΞ με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη.

Όπως επισήμανε ο κ. Τάσιος, ο ξενοδοχειακός κλάδος «πρέπει να παραμείνει υγιής το 2021 για να μπορέσει να προσφέρει όλα αυτά που διαχρονικά προσφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία».  

«Με τον υπουργό συζητήσαμε τα προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή τα αστικού τύπου και τα ορεινού όγκου ξενοδοχεία. Είναι σημαντική για τον κλάδο η δέσμευσή του για εξάντληση όλων των δυνατοτήτων από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους ώστε, το ελληνικό ξενοδοχείο, να παραμείνει όρθιο και να αντιμετωπίσει την πρόκληση» πρόσθεσε.

Το δ.σ. της ΠΟΞ χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να προτείνει πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων. Όπως σημείωσε ο κ. Τάσιος «ο εμβολιασμός είναι το ‘κλειδί’ της φετινής τουριστικής σεζόν και μπορεί να ανοίξει πόρτες για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού».  

Ακολούθησε και δεύτερη τηλεδιάσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη όπου έγινε παρουσίαση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Οργανισμού για την προβολή της Ελλάδας διεθνώς σε βάθος τριετίας. Σε αυτήν πήραν μέρος 50 πρόεδροι Ξενοδοχειακών Ενώσεων – μελών της ΠΟΞ από όλη τη χώρα, αλλά και στελέχη εταιρειών στρατηγικής επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News