Business & Finance Πέμπτη 8/06/2023, 16:16
BUSINESS & FINANCE

Πέρασε στην Εθνική Τράπεζα το 7,5% της EpsilonNet

Το 7,5% της EpsilonNet πέρασε στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας με ένα πακέτο 4 εκατ. τεμαχίων στην τιμή των 7,49 ευρώ ανά μετοχή

Πέρασε στην Εθνική Τράπεζα το 7,5% της EpsilonNet

Το 7,5% της EpsilonNet πέρασε στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας με ένα πακέτο 4 εκατ. τεμαχίων στην τιμή των 7,49 ευρώ ανά μετοχή, υλοποιώντας τη σχετική συμφωνία που είχε υπογραφεί πάνω από ένα μήνα πριν. Η αξία του πακέτου ξεπέρασε τα 30,4 εκατ. ευρώ.

Η Εθνική Τράπεζα είχε υπογράψει δεσμευτική συμφωνία για την αγορά ποσοστού 7,5% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EpsilonNet από τον βασικό μέτοχο, Γιάννη Μίχο, σε τιμή 7,4 ευρώ ανά μετοχή (η οποία πραγματοποιήθηκε), καθώς και τη δυνατότητα απόκτησης περαιτέρω ποσοστού 7,5% από τον ίδιο τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Αρχικής Συναλλαγής.

Η συμφωνία με τον κ. Μίχο επίσης προβλέπει την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ EPSILON ΝΕΤ και ΕΤΕ με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Αυτή την ώρα η μετοχή της Epsilon Net στο Χρηματιστήριο Αθηνών σημειώνει άνοδο περίπου 0,5%.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Τράπεζα: Συμφωνία για το 7,5% της Epsilon Net – Προχωρά η στρατηγική συνεργασία

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News