Business & Finance Τρίτη 21/02/2023, 18:32
BUSINESS & FINANCE

Από τo Vodafone Βusiness η πλατφόρμα του Market Pass

Από τo Vodafone Βusiness η πλατφόρμα του Market Pass

To Vodafone Βusiness ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του Market Pass. 

Αναλυτικότερα ήταν ανάδοχος του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» για το έργο: «Σχεδιασμός Υλοποίηση και Λειτουργία του Συστήματος για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους των νοικοκυριών λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή (MARKET PASS)».

«Το Vodafone Business εξακολουθεί να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου τομέα μέσα από την ανάληψη έργων τεχνολογίας με σημαντικά οφέλη τόσο για τους πολίτες όσο και για τους ίδιους τους οργανισμούς,» δήλωσε ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business. 

Στο πλαίσιο της σύμβασης, τo Vodafone Βusiness παρέδωσε μια διαλειτουργική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή με βάση τις προδιαγραφές που ορίστηκαν από την διαγωνιστική διαδικασία.

«Η ομάδα του Vodafone Business συνεχίζει τη δυναμική της πορεία υποστηρίζοντας τους Δημόσιους φορείς, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών όντας περισσότερο αποδοτικοί, ευέλικτοι και ανθεκτικοί,» πρόσθεσε. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Market Pass: Υποβάλλονται 10 αιτήσεις το δευτερόλεπτο στην πλατφόρμα

Market Pass: Όλες οι λεπτομέρειες – Στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου η πρώτη πληρωμή

Ν. Παπαθανάσης: Το market pass θα δοθεί χωρίς υποχρέωση αγορών

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News