Κοινωνία Κυριακή 28/08/2022, 14:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Οι σταθμοί που παραμένουν κλειστοί σήμερα

Μετρό: Οι σταθμοί που παραμένουν κλειστοί σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τέθηκαν σε ισχύ και σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ.

Ειδικότερα η ανακοίνωσή ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (stasy.gr).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News