Κοινωνία Κυριακή 21/08/2022, 19:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Βουλευτής της Κρήτης παραβίασε τον Κ.Ο.Κ.

Ο βουλευτής παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή σε περιοχή του ΒΟΑΚ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις

Χανιά: Βουλευτής της Κρήτης παραβίασε τον Κ.Ο.Κ.

Βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή σε περιοχή του ΒΟΑΚ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρει: «Το περιστατικό έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, επί του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, στο 18.5ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου. Από τους επιληφθέντες αστυνομικούς διαπιστώθηκε η παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής (κίνηση στο αντίθετο ρεύμα), από όχημα το οποίο οδηγούσε βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου. Στο εν λόγω περιστατικό, εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες στον Κ.Ο.Κ. παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς».

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News