Κοινωνία Πέμπτη 10/03/2022, 17:48
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

Η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε αύριο, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, σε ολόκληρο τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος», με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Αναλυτικά, δεν θα γίνουν δια ζώης μαθήματα αύριο στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 

  • Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής
  • Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου θα είναι όλα τα σχολεία ανοιχτά.
  • Στη Δυτική Αττική θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών. 

Αντίθετα, ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Κεντρικό, Νότιο και Δυτικό Τομέα Αθηνών, στον Πειραιά και στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της κακοκαιρίας και σε περίπτωση επιδείνωσής της για προληπτικούς λόγους και με στόχο την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων, οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους. Ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Προστασία: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού θα χιονίσει την Πέμπτη

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News