Κοινωνία Τετάρτη 29/09/2021, 13:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες για την επιλογή στους ιδιόκτητους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Oι ιδιόκτητοι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες για την επιλογή στους ιδιόκτητους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής των συμπληρωματικών εγγραφών βρεφών-νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021/22,  όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Παράλληλα επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων, εντός τριών ημερών και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου. Οι ενστάσεις υποβάλλονται απευθείας στους ΒΝΣ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους. 

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΒΝΣ ΟΑΕΔ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
https://www.oaed.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-oaed.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, οι ιδιόκτητοι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 06:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2021) έως 4 ετών. 

Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που εξασφαλίζει την αρμονική εκπαιδευτική και ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News