Κοινωνία Τετάρτη 31/03/2021, 12:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Λιγνάδης: Αντιμέτωπος με νέα δίωξη για βιασμό

Οι εισαγγελικές αρχές θα καλέσουν για εξηγήσεις έως το τέλος της εβδομάδας άλλον γνωστό ηθοποιό

Δ. Λιγνάδης: Αντιμέτωπος με νέα δίωξη για βιασμό

Νέα συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης, ύστερα από νέα, τρίτη κατά σειρά, μήνυση σε βάρος του για βιασμό.

Η μήνυση κατατέθηκε στην ανακρίτρια που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεσης από ενήλικο σήμερα άνδρα, που κατήγγειλε βιασμό του πριν από λίγα χρόνια, το 2018, στο σπίτι του σκηνοθέτη και ηθοποιού. Ο Δ. Λιγνάδης αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα και ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους.

Πάντως οι εισαγγελικές αρχές που χειρίζονται τις καταγγελίες κυρίως από το χώρο του θεάτρου, για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις πάσης φύσεως, αναμένεται το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδος να προχωρήσουν σε κλήση για παροχή εξηγήσεων σε γνωστό και δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος μετρά δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού και μία για βιασμό.

Η κλήση για εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές θα αποσταλεί εντός των ημερών, ενώ ο ίδιος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή: Kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News