Κοινωνία Σάββατο 27/03/2021, 07:05
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται για σήμερα, Σάββατο, σ’ όλη την Ελλάδα παρότι δεν αποκλείεται η εκδήλωση παροδικών τοπικών νεφώσεων.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειο-δυτικοί, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά η έντασή τους θα φθάσει έως και τα 5 – 6 μποφόρ, και στην περιοχή του Καστελλόριζου πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τις πολύ πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επικράτησης παγετού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 14 βαθμούς), 3 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 1 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με παροδικές βροχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

moneyreview.gr με πληροφορίες από meteo

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News