Κοινωνία Πέμπτη 25/04/2024, 13:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γ. Καλλιάνου στο «Αττικόν»

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γ. Καλλιάνου στο «Αττικόν»

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στο «Αττικόν», διέταξε η Διοίκηση του νοσοκομείου. Σε σχετική ανακοίνωση, ανακοινώνεται ο θάνατος του Δημητρίου Καλλιάνου και η Διοίκηση του νοσοκομείου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ” ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ” διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου

Σημειώνεται ότι προχθές Τρίτη, ο κ. Καλλιάνος ανήρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κατήγγειλε μάλιστα πως μετά από χειρουργείο, ο πατέρας του δεν εισήχθη σε ΜΕΘ ούτε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Απαντώντας στα παραπάνω σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε […] τις αποφάσεις για εισαγωγή σε ΜΕΘ τις παίρνουν οι γιατροί με αυστηρά ιατρικά κριτήρια».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News