Κοινωνία Δευτέρα 12/02/2024, 10:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Νεκροί η αδελφή του εφοπλιστή, ο CEO και ένας καπετάνιος από την επίθεση

Γλυφάδα: Νεκροί η αδελφή του εφοπλιστή, ο CEO και ένας καπετάνιος από την επίθεση

(upd) H εφοπλίστρια Μ.Κ. της ναυτιλιακής European Navigation, ο CEO, καθώς και ένας καπετάνιος της εταιρείας, είναι τα τρία θύματα του 75χρονου πρώην εργαζομένου, ο οποίος εισέβαλε σήμερα με μια καραμπίνα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Γλυφάδα: Τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή – Αυτοκτόνησε ο δράστης
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της εταιρείας απασχολείται προσωπικό 45 ατόμων.

Ανάμεσα στα τρία θύματα, βρίσκεται και η εφοπλίστρια Μ.Κ., μία εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, ο Α.Β., ο οποίος ήταν CEO της ναυτιλιακής και ο Η.Κ., καπετάνιος της εταιρείας.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο πρόεδρος της European Navigation είναι βασικός μέτοχος με ποσοστό 63,8% στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενεργειακή εταιρεία Ελινόιλ, η τρέχουσα αγοραία αξία της οποίας είναι στα 50,7 εκατ. ευρώ.

Γλυφάδα – Μαρτυρία στην «Κ»: «Μου είπαν “είναι με όπλο και πυροβολεί”»

Οπως έχει γίνει επίσης γνωστό, ο 75χρονος δράστης ήταν επιστάτης σε κτήμα της οικογένειας των εφοπλιστών στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών.

«Ηρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς»

«Ηρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς», φέρεται να είπε ο δράστης της επίθεσης.

Γλυφάδα: «Ηρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς» – Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου δίπλα από την καραμπίνα με την οποία είχε προηγουμένως εισβάλει στον δεύτερο όροφο, εκτελώντας τους δύο άνδρες και τη γυναίκα.

Στο σημείο έλαβε χώρα επιχείρηση των ΕΚΑΜ. Οι υπάλληλοι της εταιρείας τελικώς απεγκλωβίστηκαν. Απεγκλωβίστηκαν, μεταξύ αυτών, και δύο γυναίκες, τις οποίες ο δράστης είχε κλειδώσει μέσα σε ένα μπάνιο.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News