Κοινωνία Δευτέρα 18/01/2021, 09:16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη η τρίτη φάση της κακοκαιρίας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σε εξέλιξη η τρίτη φάση της κακοκαιρίας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με χιόνια ακόμη και σε πεδινές περιοχές και δριμύ ψύχος συνεχίζεται το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος», με αποτέλεσμα να μείνουν κλειστά σήμερα πολλά σχολεία και να καταγράφονται προβλήματα στις μετακινήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας εξελίσσεται με χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί βορειανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους.

Ο υδράργυρος παραμένει σε πολλές περιοχές υπό το μηδέν με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στη Δυτική Μακεδονία, όπου ο υδράργυρος θα υποχωρήσει στους -15 βαθμούς Κελσίου.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει για τα σημεία του οδικού δικτύου που έχουν κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στην Εύβοια:

Σε εξέλιξη η τρίτη φάση της κακοκαιρίας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία-1

Αναλυτική ενημέρωση για τα σημεία όπου απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων παρέχονται στον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News