Κοινωνία Τετάρτη 27/09/2023, 07:41
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Elias: Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική – Πού δεν θα λειτουργήσουν

Κακοκαιρία Elias: Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική – Πού δεν θα λειτουργήσουν

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική, όπως δήλωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Όλη τη νύχτα παρακολουθούσαμε την εξέλιξη του φαινομένου», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Πατούλης, εξηγώντας πως «σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις το φαινόμενο θα εξασθενήσει τις επόμενες ώρες άρα δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα σχολεία».

Ταυτόχρονα ανέφερε πως «σε περίπτωση προβλημάτων σε κάποιο δήμο αυτό πλέον θα είναι τοπικής απόφασης, αλλά θεωρούμε πως το φαινόμενο θα εξασθενίσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα».

Κλειστά τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας

Σημειώνεται, πάντως, ότι σε άλλες περιοχές της χώρας τα σχολεία δεν θα ανοίξουν σήμερα, λόγω της κακοκαιρίας Elias. Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα σχολεία στην Φθιώτιδα, στους δήμους Λοκρών, Αμφίκλειας-Ελάτειας και Καμένων Βούρλων καθως και στους δήμους Λαμιέων, Μακρακώμης, Δομοκού, Στυλίδας και Ξυλοκάστρου.

Επιπρόσθετα, ότι όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα μείνουν κλειστές, για προληπτικούς λόγους.

Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Η απόφαση αφορά όλες τις δομές.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News