Κοινωνία Πέμπτη 7/09/2023, 18:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΙΘΑ: Παράταση της ηλεκτρονικής εγγραφής επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΥΠΑΙΘΑ: Παράταση της ηλεκτρονικής εγγραφής επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την παράταση έως τις 12 Σεπτεμβρίου της ηλεκτρονικής εγγραφής των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία Daniel ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη χώρα μας και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,  παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται  υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023. Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr. 

Η παράταση που δίνεται αφορά τους:

  • Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
  • Επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις
  • Επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης
  • Αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες (καθώς για τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν εφαρμόζεται ηλεκτρονική εγγραφή, παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής τους στις Γραμματείες των Ιδρυμάτων).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News