Κοινωνία Δευτέρα 6/03/2023, 13:23
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Δωρεά 10.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων από το ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Τέμπη: Δωρεά 10.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων από το ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Χρηματική δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια θανόντος από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ανακοίνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η άμεση χρηματική δωρεά, αντίστοιχη με την δράση που πραγματοποίησε το ίδρυμα το 2018 με την τραγωδία στο Μάτι, προορίζεται για τις άμεσες ανάγκες των πλησιέστερων συγγενών των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα από το συγκεκριμένο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί  εφάπαξ οικονομική βοήθεια ύψους 10.000 ευρώ με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα, κατόπιν γραπτής αίτησης που θα συνοδεύεται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερομένους στην ιστοσελίδα https://steliosfoundation.gr/  ή στον αριθμό + (30) 210 721 6060 Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10π.μ. έως 2μ.μ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από την Τρίτη 7 Μαρτίου 23 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου 2023. Οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 15 Μαΐου 2023, γι’ αυτούς που έχουν συμπληρώσει την αίτηση επιτυχώς.

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά:  «Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μας γέμισε ανείπωτη θλίψη. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θανόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Γνωρίζω πολύ καλά πως η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ωστόσο, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών των θανόντων, προσφέροντας ένα άμεσο οικονομικό βοήθημα στους συγγενείς τους, ως μια ελάχιστη υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News