Πολιτική Τετάρτη 19/05/2021, 08:45
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια των αεροδρομίων διαχείρισης της Fraport

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια των αεροδρομίων διαχείρισης της Fraport

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια των 14 αεροδρομίων διαχείρισης της Fraport Greece, που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη θα παραστεί στις 20.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Fraport είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση, λειτουργία και διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο Άκτιο, τη Ζάκυνθο,  τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, την Κω, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη, την Σκιάθο και τα Χανιά.

Μιλώντας χθες σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσαν το γερμανικό φόρουμ Hessischer Kreis και η Boston Consulting Group ο κ. Μητσοτάκης ενθάρρυνε τους επισκέπτες να έρθουν στη χώρα καθώς, όπως είπε, τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. «Δεν πρόκειται να κάνουμε οποιονδήποτε συμβιβασμό σε ό,τι αφορά την ασφάλεια καθώς θα καλοσωρίζουμε ανθρώπους στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2021 είναι πολύ διαφορετικό από το καλοκαίρι του 2020», επισήμανε.

«Πέρυσι ήμασταν στο 25% του 2019, φέτος ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει το 50%» σημείωσε ο πρωθυπουργός για τον τουρισμό και το αναμενόμενο οικονομικό του αποτύπωμα τη φετινή χρονιά. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News