Πολιτική Τρίτη 11/06/2024, 14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Παρέμβαση αναφορικά με τις ζυμώσεις που εκτυλίσσονται στον χώρο της κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής, πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της Νέας Αριστεράς. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αποστασία» και για «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» με το οποίο όσο ο ίδιος είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σύμπραξη δεν πρόκειται να υπάρξει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Κασσελάκη έρχεται μια ημέρα μετά την πρόταση – πλαίσιο του Διοσύνη Τεμπονέρα και του Αντώνη Κοτσακά -και οι δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- περί σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς με τη δημιουργία ενός συντονιστικού.

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει». 

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News