Πολιτική Κυριακή 21/04/2024, 12:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Νέας Αριστεράς στις πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδo-θαυματοποιούς»

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη», σημειώνει η Νέα Αριστερά

Απάντηση Νέας Αριστεράς στις πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδo-θαυματοποιούς»

«Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδo-θαυματοποιούς», αναφέρει η Νέα Αριστερά, απαντώντας σε όσα ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου περί «άνευ προηγουμένου» εμμονής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πίστα τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλειά τους και συνεχίζουν να το κάνουν», αναφέρει η Νέα Αριστερά.

Τι ανέφεραν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφεραν νωρίτερα τα εξής: «Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει “αντιπολίτευση” στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της ‘αφηρημάδας’ της από τους δημοσιογράφους. Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην “Καθημερινή” όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;», σχολίασαν επίσης οι πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Τόνισαν ακόμη ότι «την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση» και σχολιάζουν: «Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News