Πολιτική Τρίτη 26/03/2024, 19:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαήλ Ταμήλος: Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Μιχαήλ Ταμήλος: Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος.  

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.  

Νωρίτερα σήμερα αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Ταμήλου στο «Ράδιο Ζυγός» σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την παρουσία γονέων νεκρών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα.  

«Ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν. Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Ολα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.  

Παράλληλα, αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που κατατέθηκε για τα Τέμπη, χαρακτήρισε τη διαδικασία ως «θέατρο εντυπώσεων» λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας. Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται. Σιγά τώρα την πρόταση μομφής».  

Πηγή: kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News