Πολιτική Παρασκευή 8/03/2024, 21:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζεται στον στρατό στις 15 Μαρτίου

Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις του κόμματος για την ακρίβεια και το φορολογικό, καθώς επίσης και το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα ενόψει ευρωεκλογών

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζεται στον στρατό στις 15 Μαρτίου

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και το φορολογικό, καθώς επίσης και το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα ενόψει των ευρωεκλογών.

Ειδικότερα, την Τρίτη 12 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί θεματική εκδήλωση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της ακρίβειας και το φορολογικό, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, σε εκδήλωση στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η οποία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματοποίηση των δύο εκδηλώσεων συζητήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε επίσης:

Στ. Κασσελάκης: Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην διευθυντή του κόμματος

Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών για Δικαιοσύνη

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News