Πολιτική Παρασκευή 20/10/2023, 16:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Προς διαγραφή ο Στέφανος Τζουμάκας

ΣΥΡΙΖΑ: Προς διαγραφή ο Στέφανος Τζουμάκας

Προς την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως οδεύει ο Στέφανος Τζουμάκας έπειτα από δηλώσεις του σχετικά με τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Με ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι ο κ. Τζουμάκας «έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ» παραπέμποντάς τον στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος. 

Νωρίτερα, ο κ. Τζουμάκας είχε δηλώσει τα εξής στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ: «Αυτός δεν ήρθε. Τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία […] Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ηδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει». «Ορισμένοι θέλουν διάσπαση και όχι μόνο μέσα από το κόμμα, και από έξω. Η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Τζουμάκας. 

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της χούντας όσο και στη μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως “ολιγαρχικό” και “διαπλεκόμενο”», γράφει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κασσελάκης καταλήγει στην ανάρτησή του γράφοντας πως «η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους –προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων– σταματάει εδώ».

 

Πηγή: kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News