Πολιτική Δευτέρα 2/10/2023, 13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης με Χαρδαλιά: Θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες

Μητσοτάκης με Χαρδαλιά: Θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε τις περιοδείες για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο σταθμό τον Βύρωνα, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την Κόρινθο, στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.

«Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα. Να στεκόμαστε με θάρρος απέναντι στους πολίτες, να δεχόμαστε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε, αλλά θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει κρίσιμο ρόλο στο κυβερνητικό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στον Νίκο Χαρδαλιά τη δυνατότητα να κάνει πράξη το όραμά του και να δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να μπορεί να συνεργαστεί με περιφερειάρχες με τους οποίους μπορεί να μιλήσει την ίδια γλώσσα. «Θέλω να βάλουμε έναν στόχο, έναν στόχο ο οποίος είναι απολύτως εφικτός: η εκλογή της Περιφέρειας Αττικής να τελειώσει αυτή την Κυριακή. Θα τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο και θα έρθω πάλι, το βράδυ της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο του Νίκου να γιορτάσουμε μία μεγάλη επιτυχία. Θα είναι νίκη του Βύρωνα, θα είναι νίκη της Αττικής και, ναι, θα είναι και νίκη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του, περπάτησε στις γειτονιές στον Δήμο Βύρωνα, συνομίλησε με κατοίκους για την ακρίβεια και τις συντάξεις και στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στους πολίτες δηλώνοντας «έτοιμος να δώσει τον αγώνα για να πάει η Αττική μπροστά» και μάλιστα υποσχέθηκε να ξεπαγώσουν σημαντικά έργα «με χρονοδιαγράμματα που θα υλοποιηθούν».

Χαρδαλιάς: «Να αφήσουμε πίσω αγκυλώσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες»

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε: «Κύριε πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στον προσφυγικό, ιστορικό δήμο του Βύρωνα. Σας καλωσορίζουμε για άλλη μία φορά, γιατί η αγάπη σας για την πόλη μας ξέρουμε ότι είναι διαρκής.

Προσωπικά, σας καλωσορίζω στη γειτονιά στην οποία έπαιξα σαν παιδί, έμαθα γράμματα, ερωτεύτηκα και, το βασικότερο απ’ όλα αυτά, είχα τη δυνατότητα με την εμπιστοσύνη των πολιτών να την υπηρετήσω για 12 συναπτά έτη.

Σας υποδεχόμαστε στον Βύρωνα με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες ημέρες. Θέλω κι από δω, από τη γειτονιά μου, να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει και για τη δυνατότητα που μου δίνετε, να μπορώ να υπηρετήσω και τις 66 γειτονιές του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αγαπώ την ευθύνη, είμαι άνθρωπος που είμαι έτοιμος να υπηρετήσω τον σκοπό. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, για να μπορέσουμε η Αττική να πάει μπροστά και μόνο μπροστά. Και θέλω να είστε σίγουροι ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνω ό,τι μπορώ ανθρωπίνως δυνατό, μαζί με τους συνεργάτες μας στις 66 γειτονιές του λεκανοπεδίου, για να μπορέσουμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Και προσβλέπουμε στη δική σας συνεργασία, στη δική μας συνεννόηση, για να συγκρουστούμε μαζί με οτιδήποτε έχει στενοχωρήσει κατά καιρούς τους πολίτες. Να αφήσουμε πίσω αγκυλώσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες, που αφήνουν μελέτες στα συρτάρια και αφήνουν τα έργα μισά.

Να προχωρήσουμε όλοι μαζί και με συγκεκριμένο σχέδιο, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, να φέρουμε αποτέλεσμα, γιατί το αξίζει η Αττική μας, το αξίζουν οι 66 γειτονιές μας. Θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και το εκφράζω εδώ από την πόλη που αγάπησα, που θέλω να συνεχίσω να υπηρετώ.

Στο τέλος της πενταετίας, το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορώ να δικαιώσω την εμπιστοσύνη, και τη δική σας, και όλων εκείνων των απλών πολιτών που κάθε μέρα με την κριτική τους, κάθε μέρα με τις συμβουλές τους μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι όχι μόνο ως περιφερειάρχες και ως δήμαρχοι, αλλά το κυριότερο καλύτεροι ως άνθρωποι. Γιατί ως καλύτεροι άνθρωποι μπορούμε να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο, και είμαι έτοιμος να αναλάβω και αυτή την ευθύνη. Σας καλωσορίζουμε».

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News