Πολιτική Δευτέρα 25/09/2023, 14:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Κασσελάκη – Πρόσκληση για συνάντηση

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Κασσελάκη – Πρόσκληση για συνάντηση

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, έγινε προσπάθεια σήμερα το πρωί οι δύο άνδρες να έχουν επικοινωνία, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω υποχρεώσεων. Ετσι, το συγχαρητήριο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στις 14:00.

«Μακάρι η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθει σε δρόμο ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας θα είναι πολιτική και αναμένουμε τις θέσεις του κ. Κασσελάκη ελπίζοντας να φύγει από τη λογική τοξικότητας. Η προεκλογική συμπόρευσή του με εκφραστές λογικής μίσους μάς δημιουργεί αμφιβολίες. Στο Κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις και η απουσία του επί 4 χρόνια συνιστά σοβαρό μειονέκτημα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την εκλογή του κ. Κασσελάκη.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News