Πολιτική Παρασκευή 5/05/2023, 16:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακομματική για debate: Απορρίφθηκε το αίτημα των δημοσιογράφων

Απορρίφθηκε από τη Διακομματική Επιτροπή η πρόταση που κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι για ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων.

Διακομματική για debate: Απορρίφθηκε το αίτημα των δημοσιογράφων

Απορρίφθηκε από τη Διακομματική Επιτροπή η πρόταση που κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών και αφορούσε στην αντικατάσταση της έκτης ενότητας -που προβλέπει ελεύθερη τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών- με μια ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής αποφάσισε την προσθήκη μιας νέας ενότητας που αφορά στη Νέα Γενιά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συντονιστής της τηλεμαχίας θα είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς και θα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι –με αλφαβητική σειρά– Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN), Ράνια Τζίμα (MEGA).

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ θα θέσει την πρώτη ερώτηση, ενώ η Μάρα Ζαχαρέα από τον Star θα υποβάλλει την τελευταία.

Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 21:00, στο Στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, το οποίο ήδη διαμορφώνεται για αυτό το σκοπό.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News