Πολιτική Κυριακή 9/04/2023, 14:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος - Στα ψηφοδέλτια βρίσκονται επίσης ο Παύλος Πολάκης (Χανιά) και ο Γιάννης Ραγκούσης (Β’ Πειραιά)

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την πλήρη λίστα με τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές 2023 ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι λίστες των υποψηφίων παρουσιάστηκαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Στα ψηφοδέλτια του κόμματος βρίσκονται επίσης ο Παύλος Πολάκης (Χανιά) αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης (Β’ Πειραιά).

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε μεταξύ άλλων σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε για «Τραμπισμό».

«Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να μπούμε στην αρένα της τοξικότητας και του διχασμού που επιδιώκει η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη», είπε. 

Ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή έκανε αναφορά και στο πλαίσιο συνεργασιών για τις εκογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 

«Σε πολλούς δήμους υπάρχουν ήδη διεργασίες για την ανάδειξη των κατάλληλων συνδυασμών. Τις παρακολουθούμε και τις ενθαρρύνουμε. Στόχος μας η ανάδειξη ψηφοδελτίων νίκης και πλατιάς προοδευτικής συνεργασίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σε κάθε περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά».

Υποψηφιότητες για μεγάλους Δήμους:

 «Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Στο Δήμο του Πειραιά, έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια, τον Γιώργο το Γαβρίλη.

Στο Δήμο της Πάτρας, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων.

Στο Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη Λάρισα, έναν εξίσου πετυχημένο δήμαρχο, τον Απόστολο Καλογιάννη. Στο Αγρίνιο, τον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη».

Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαϊου 

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-1

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-2

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-3

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-4

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-5

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-6

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-7

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-8

Εκλογές 2023: Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-9

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News