Life & Arts Σάββατο 6/05/2023, 12:30
ΣΠΟΡ

Σούπερ Λιγκ: Κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό – Ζητεί αναβολή των αυριανών αγώνων

Σούπερ Λιγκ: Κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό – Ζητεί αναβολή των αυριανών αγώνων

Αίτημα για την αναβολή της αυριανή 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από πολλά κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην ομάδα.

Οι πράσινοι βασιζόμενοι σε ειδική διάταση του ΚΑΠ που αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει αναβολή αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω υγειονομικών θεμάτων, ζητούν την μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων. 

Yπενθυμίζεται ότι αύριο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ (που παραμένει ισόβαθμη με το «τριφύλλι, αλλά στη δεύτερη θέση λόγω μειονεκτήματος στην ισοβαθμία) ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθεί από την Αρη, σε μια αγωνιστική που είναι πιθανό να κρίνει και τον τίτλο. 

H επιστολή του Παναθηναϊκού

«Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας
«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News