Business & Finance Παρασκευή 5/08/2022, 11:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια οι νέοι προορισμοί της SKY express

Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια οι νέοι προορισμοί της SKY express

Σε τρεις πόλεις επεκτείνει ταυτόχρονα το δίκτυο της η SKY express τo επόμενο διάστημα, φέρ-νοντας το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Σόφια πιο κοντά στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, οι απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές αε-ροδρόμιο του Μονάχου ξεκινούν στις 02 Νοεμβρίου και θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοι-νό σε πενθήμερη βάση (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). 

Αντίστοιχα, από 03 Νοεμβρίου θα συνδέει απευθείας τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου, με πτήσεις πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) 

Την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα στις 02 Νοεμβρίου στο δίκτυο της SKY express εντάσσεται και η Σόφια, η οποία θα εξυπηρετείται επίσης μεπέντε απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή). 

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αυξημένης κινητικότητας μεταξύ Αθή-νας και Ρώμης, η SKY express ενισχύει τα δρομολόγιά της τα οποία θα έχουν καθημερινή συχνότητα.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Διευθυντής της SKY express, κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς: «Σή-μερα ανακοινώνουμε την επέκταση του πτητικού μας έργου σε τρεις στρατηγικής σημασίας προο-ρισμούς με ισχυρούς δεσμούς σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και επιχειρηματικότητας. Η ικανοποίη-σή μας είναι διπλή καθώς μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική καλοκαιρινή περίοδο, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα φτερά μας φτάνοντας τον 8ο κατά σειρά προορισμό εξωτερικού που εξυπηρε-τούμε σταθερά όλο το χρόνο με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας. Αυτό μόνο περαι-τέρω ώθηση μπορεί να μας δώσει για τα επόμενα βήματα του μακρόπνοου πλάνου της SKY ex-press».

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News