Business & Finance Τετάρτη 23/12/2020, 11:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτή η εταιρεία πουλά αέρα αντί 27,5 ευρώ τα 500ml

Αυτή η εταιρεία πουλά αέρα αντί 27,5 ευρώ τα 500ml

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει υπάρξει αφορμή για να καρποφορήσουν διάφορες παράξενες επιχειρηματικές ιδέες. Και τώρα, μία βρετανική εταιρεία πουλά «αέρα κοπανιστό». Και μάλιστα, σε μπουκάλια των 500 ml, που κοστίζουν 27,5 ευρώ το καθένα.

Η My Baggage, μια εταιρεία που κανονικά αναλαμβάνει μετακομίσεις στο εξωτερικό, απευθύνεται τώρα στους Βρετανούς που ζουν και δουλεύουν μακριά από τη χώρα τους και δεν μπορούν να επιστρέψουν εξαιτίας των περιορισμών του κορωνοϊού.

Σε αυτούς που νιώθουν νοσταλγία για την πατρίδα τους, η My Baggage πουλά μπουκάλια με «αυθεντικό» αέρα από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Β. Ιρλανδία. 

Κάθε μπουκάλι κοστίζει 25 στερλίνες και είναι κλεισμένο με φελλό. «Ο κορυφαίας ποιότητας εμφιαλωμένος αέρας συλλέγεται με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων και υπόσχεται αυθεντικά αρώματα του Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρεται στο σάιτ της εταιρείας. 

Μάλιστα, η εταιρεία δέχεται και ειδικές παραγγελίες για αέρα από συγκεκριμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ προσφέρει και περιορισμένο αριθό μπουκαλιών «special edition» με αέρα από τον υπόγειο του Λονδίνου ή από ένα μαγαζί «fish and chip». 

Αυτή η εταιρεία πουλά αέρα αντί 27,5 ευρώ τα 500ml-1

Στις αξιολογήσεις πελατών του σάιτ, φαίνεται ότι τα μπουκάλια με τον αέρα του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ταξιδέψει έως τις ΗΠΑ, το Ντουμπάι, το Μπαλί και την Αυστραλία, καθώς οι πελάτες συνήθως τα αγοράζουν ως δώρο, για φίλους και συγγενείς τους που μένουν μακριά. 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News