Business & Finance Πέμπτη 23/06/2022, 17:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Air Albania: 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα

Air Albania: 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας Air Albania, με σκοπό την προώθηση των εργασιών της εταιρείας, αλλά και των Τιράνων ως τουριστικού προορισμού. Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας. Η εταιρεία έχει στόχο να επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, προσπαθώντας να εμπλουτίσει το προϊόν με σημαντικά οφέλη, όπως χαμηλές τιμές και ανέσεις στους πελάτες της.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από ΤΙΑ-ATH με 4 εβδομαδιαίες συχνότητες ΔΕΥ, ΤΕ, ΠΑ & ΚΥΡ αντίστοιχα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα πτήσεων:

Air Albania: 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα-1

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, σήμερα τα Τίρανα αποτελούν όχι μόνο την πρωτεύουσα της Αλβανίας αλλά και ένα σημαντικό οικονομικό και πολιτικό κέντρο στα Βαλκάνια. Πρόκειται για μια ακμάζουσα τοποθεσία με πάνω από 1 εκ κατοίκους και Δημοτική Αρχή που γνωρίζει τη σημασία της επένδυσης στους πολίτες και στο μέλλον, σημειώνει χαρακτηριστικά. Μια από τις πλέον ηλιόλουστες πόλεις στην Ευρώπη, τα Τίρανα είναι επίσης η «European Youth Capital 2022» με δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν τη δυναμική της πόλης στο έπακρο.

Τίρανα – Αξιοθέατα

Το δικό σας ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει με μια επίσκεψη στα μουσεία, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ως πρωτεύουσα, τα Τίρανα έχουν τα καλύτερα μουσεία, θέατρα και γκαλερί της χώρας που δίνουν μια πλήρη εικόνα των εθνικών τεχνών.

«Για δείπνο, τα Τίρανα προσφέρουν πλούσια παραδοσιακή κουζίνα και ποικιλία ξένων εδεσμάτων, από ιταλικά έως κινέζικα ή ακόμα και ινδικά. Υπάρχουν επίσης πολλά κλαμπ και εστιατόρια στο όρος Dajti για να ανακαλύψετε και να απολαύσετε. Το βουνό είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ, το οποίο προσφέρει φανταστική θέα στην πόλη. Στην περιοχή των Τιράνων μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα κάστρα, καθώς και ορισμένα φυσικά αξιοθέατα.»

Τίρανα – Νυχτερινή ζωή

Χωρίς αμφιβολία, τα Τίρανα αποτελούν το δυναμικό κέντρο της Αλβανίας, σε ένα βαθμό χάρη και στην έντονη νυχτερινή ζωή που μπορεί κάποιος να απολαύσει στα θέατρα, τα εστιατόρια και τα κλαμπ, σημειώνει η Air Albania. Υπάρχουν διάφορα μέρη για να σας διασκεδάσουν και τα περισσότερα από αυτά μένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα. Μπαρ και κλαμπ υπάρχουν σε όλη την πόλη, ιδιαίτερα στην περιοχή “Blok”, παίζοντας όλα τα είδη ζωντανής μουσικής, όπως jazz, house, funk, latin, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε να πάτε στην ιρλανδική παμπ “Murphy” ή σε ένα μπαρ αμερικανικού στυλ μπαρ για πιο “χαρντ-ροκ” ακούσματα. Τα Τίρανα διαθέτουν επίσης την Όπερα, το Εθνικό Θέατρο και πολλές άλλες γκαλερί και μουσεία, που τα τελευταία χρόνια έχουν φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες και παγκοσμίου φήμης ερμηνευτές. Τα Τίρανα προσφέρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ ακούγοντας μουσική από τους καλύτερους DJs. Στο κέντρο της πόλης, το Regency Casino προσκαλεί τους ανθρώπους να δοκιμάσουν την τύχη τους στον τζόγο.

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα και με αφορμή αυτό αναφέρει: «Η Goldair είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην Ελλάδα με 67χρονη εμπειρία στον κλάδο. Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.»

«Επεκτείνουμε συνεχώς τη λίστα με τους προορισμούς και τις υπηρεσίες μας και η Ελλάδα είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κύριους προορισμούς των επιβατών μας για ταξίδι. Η Air Albania διασφαλίζει ότι όλοι οι προορισμοί μας απολαμβάνουν το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Υπό αυτή την έννοια, η συνεργασία μας με την Goldair αντιπροσωπεύει μια προστιθέμενη αξία». – είπε ο κ. Sinan Dilek, CEO της Air Albania.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News