Business & Finance Τρίτη 9/04/2024, 11:23
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TITAN: Γενική Συνέλευση στις 9 Μαΐου στην Κύπρο για έγκριση διάθεσης κερδών και διανομή μερίσματος

TITAN: Γενική Συνέλευση στις 9 Μαΐου στην Κύπρο για έγκριση διάθεσης κερδών και διανομή μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Titan Cement International καλεί τους μετόχους της εταιρείας να συμμετάσχουν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 στις 10:00 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία στην Κύπρο.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Συνέλευση εξ αποστάσεως έχουν την επιλογή να παραστούν είτε διά πληρεξουσίου, είτε με εξ αποστάσεως ψήφο διά αλληλογραφίας πριν από τη Συνέλευση, είτε με εξ αποστάσεως ψήφο κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Ετήσια έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
2. Παρουσίαση των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων.
3. Έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης κερδών και έγκριση της διανομής ακαθάριστου μερίσματος 0,85 Ευρώ ανά μετοχή.
4. Έγκριση της Έκθεσης Αμοιβών για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023. 
5. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη προερχόμενη από την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
6. Απαλλαγή του ορκωτού λογιστή της εταιρείας από κάθε ευθύνη προερχόμενη από την άσκηση των καθηκόντων του κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
7. Έγκριση της εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο της κας Πόλας Χατζησωτηρίου ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Εκλογή της κας Sandra Maria Soares Santos ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για μια περίοδο ενός έτους, μέχρι τη λήξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2025.
9. Τροποποίηση της Πολιτικής Αμοιβών της εταιρείας.
10. Έγκριση, σύμφωνα με το Άρθρο 7:151 του Βελγικού Κώδικα Εταιριών και Ενώσεων, ρητρών που χορηγούν δικαιώματα σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ή τα οποία θα μπορούσαν να επιβάλουν στην εταιρία μία υποχρέωση, όταν η άσκηση αυτών των δικαιωμάτων εξαρτάται από μία δημόσια πρόταση εξαγοράς ή την αλλαγή ελέγχου της εταιρίας (αυτές οι διατάξεις είναι συνήθεις σε διεθνείς δανειακές συμβάσεις, αλλά σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία απαιτείται έγκριση από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων).
11. Παροχή εξουσιοδότησης.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS