Business & Finance Δευτέρα 19/02/2024, 13:41
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Ελλάδα καλεί Bollywood – Προσέλκυση παραγωγών με κίνητρο το cash rebate

H Ελλάδα καλεί Bollywood – Προσέλκυση παραγωγών με κίνητρο το cash rebate

Στην ελληνική  επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί 19- 24 Φεβρουαρίου στην Ινδία συμμετέχει το ΕΚΟΜΕ, με στόχο τη διερεύνηση συνεργασιών σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του κόσμου και τις δυνατότητες ενίσχυσης της εγχώριας  οπτικοακουστικής βιομηχανίας μέσω της προσέλκυσης ξένων παραγωγών. 

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ Λεωνίδας Χριστόπουλος θα μιλήσει  στο επαγγελματικό forum με τίτλο: «India-Greece Business Forum & B2B’s in Bangalore». Μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει τo επενδυτικό κίνητρο cash rebate για τη στήριξη της οπτικοακουστικής παραγωγής και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα (φυσικά σκηνικά, υποδομές, επαγγελματίες) που καθιστούν την Ελλάδα ιδανικό προορισμό για οπτικοακουστικά έργα.

O κ. Χριστόπουλος θα παραστεί επίσης στις συναντήσεις και τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με βασικούς παράγοντες του οπτικοακουστικού κλάδου σε Νέο Δελχί, Βομβάη και Μπάνγκαλορ, πόλεις – σταθμούς της πενθήμερης ελληνικής αποστολής στην Ινδία.

Το ΕΚΟΜΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς για τη δημιουργία ενός ισχυρού και βιώσιμου οικοσυστήματος για τη δημιουργική βιομηχανία συνεργάζεται με το Enterprise Greece προβάλλοντας στο εξωτερικό τις δυνατότητες της εγχώριας δημιουργικής κοινότητας. 

Διαβάστε επίσης: 

Το σχέδιο για ελληνικό Χόλιγουντ στη Θέρμη

Σε ρυθμούς… Χόλιγουντ η παραγωγή ταινιών στην Ελλάδα

Fortune: Πώς η Ελλάδα έγινε hotspot ταινιών του Χόλιγουντ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News